Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Kanslitjänst förlängs

Vi är glada att meddela att Karin Hjelm tackat ja till en tillsvidaretjänst på 50% som kanslist på förbundet.

De flesta av er känner nog redan till Karin som under det gånga året tagit över jobbet som kanslist efter att vår mångårige duktiga GS Thomas Claesson valt att gå vidare till nya utmaningar, hon har visat prov på en mycket god serviceanda och hennes jobb har varit väldigt uppskattad av våra klubbar.
Det är därför mycket glädjande att hon valt att tacka ja till en tillsvidaretjänst hos oss, samt att vi temporärt kommer att kunna utöka hennes tjänst till totalt 80% året ut.
Karin kommer därför att finnas tillgänglig på kansliet alla dagar i veckan under hela året för att sköta den dagliga ruljangsen med licenshantering, bidragshantering, service till klubbar, kontakten med RF m.m.

För många av er så är kanske Karin även ett bekant ansikte från softbollplanen där hon har en strålande karriär bakom sig med flera SM-guld i softboll och mångårig erfarenhet från landslagsspel och en tid som proffs i Nya Zeeland. Karin har inte bara varit aktiv på högsta nivå inom softbollen, hon har även spelat innebandy på högsta nivå där hon både spelat i landslaget och som proffs i Schweiz. 

Men i dag är det den nystartade softbollklubben Falun Ravens som ligger Karin närmst om hjärtat. Karin och några andra eldsjälar startade klubben för drygt 1år sedan och det har så klart gett många lärorika insikter i de utmaningar som finns för våra klubbar vilket kommer väl till hands i hennes jobb på kansliet.Vi har bett Karin presentera sig själv och här är hennes presentation:

"Jag heter Karin, är 39år och uppvuxen i Insjön, Leksands kommun. Jag är idag bosatt i Falun med min familj som består av sambon Jonas och barnen Theodor, Alicia och Jordan. Jag har spelat softboll så länge jag kan minnas då min syster Linnéa fick in hela familjen i baseboll-/softbollsvängen, och som så många av er vet; när man väl är inne så blir man kvar :)

Jag har jobbat på Baseboll- och softbollgymnasiet i Leksand och har även varit anställd på förbundet i Softbollprojektet som hade fokus på att öka antalet softbollspelare och föreningar. Jag studerade Elittränarutbildningen (ETU) på Bosön under tiden som anställd på RIGet i Leksand.
Jag känner mig hedrad att fått erbjudandet att fortsätta på min tjänst i förbundet då jag vet att jag har stora skor att fylla efter Thomas Claesson."

Publicerad: 2022-04-13

Senast uppdaterad: 2022-04-13

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se