Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Karlskoga tar guld i ungdomsmästerskapet i baseboll!

Ungdomsmästerskapet i baseboll U15 är avklarat för 2022. Det har varit en härlig basebollhelg med riktigt bra baseboll och härliga spel!

Fyra lag hade kvalificerat sig till helgens slutspel. I första semifinalen ställdes Leksand mot Stockholm. Stockholm var laget som till slut drog det längsta stråt i en uddapoängsvinst i en mycket spännande och välspelad match.
I andra semifinalen mötte Karlskoga det danska laget Lyngby och efter fem inningar stod det klart att det var Karlskoga som gått ut med segern.

I matchen för tredjepris mellan Leksand och Lyngby vinner Leksnad en walkoffseger med 14-4 i sjätte inningen. Vi gratulerar Leksand till bronset och tackar Lyngby för mycket bra baseboll

I finalen ställdes Stockholm Baseboll Länk till annan webbplats. mot Karlskoga Bats Baseboll Länk till annan webbplats.. Det är tvä jämnstarka lag som har ömsom vunnit och förlorat mot varandra under säsongen. Den här gången är dock Karlskoga Bats numret större och vinner matchen med 16-4 efter mitten av sjunde inningen då matchen bröts på grund av mörker

Vi gratulerar Karlskoga till ett välförtjänt guld och Stockholm till ett silver och en mycket välspelad säsong.

Publicerad: 2022-09-18

Senast uppdaterad: 2022-09-18

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se