Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Little League Coach Resource Center - gratis verktyg för ungdomsledare

Är du ungdomsledare? Har du upptäckt Little League's Coach Resource Center ännu? Om inte, är det hög tid att ta en titt på detta verktyg för ungdomsledare som ger dig massa gratis idéer och tips!

Little League Coach Resource Center är ett helt gratis verktyg för ungdomsledare att få tips på övningar och instruktioner för ungdomsbaseboll och -softboll.

Verktyget, som finns online på webben, innehåller både säsongsupplägg, övningar, videopresentationer av övningar, samt grafiska beskrivningar.

 

Då SBSF har ett samarbete med Little League behöver du bara registrera dig gratis på webbsidan och sedan är du ett par klick ifrån att ta del av alla de övningar som finns i övningsförråden!

Gå in på www.littleleaguecoach.org Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. NU och registrera dig - det är som sagt gratis - och hitta övningsexempel för just dina ungdomsträningar.

 

Little League Tee-Ball program

En del som är ny för säsongen är Little Leagues Tee-Ball program som tagits fram i samarbete med PCA, Positive Coaching Alliance. I det programmet finns en komplett tioveckors träningsplan med över 40 aktiviteter som omfattar "skills, drills and plenty of physical activity" - precis som det ska vara i baseboll!


Publicerad: 2022-12-05

Senast uppdaterad: 2022-12-05

Författare: Ida Karlsson

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se