Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Sundbyberg och Karlskoga seriesegrare

Sundbyberg och Karlskoga tog hem seriesegrarna i Elitseriens två divisioner. Därmed är de två lagen klara för semifinal.


 Skellefteå hade drömläge att säkra seriesegern hemma mot Rättvik, och därmed slippa kvartsfinalspel. Men ledningen med 4-1 i toppen av den nionde inningen förvandlades till förlust mot Rättvik med 5-12 efter 10 innings. I kvartsfinalerna möts således Skellefteå och Alby, respektive Tranås och Rättvik över tre matcher den 1-2 september. Segrarna Skellefteå/Alby ställs sedan mot Karlskoga i ena semifinalen och vinnaren mellan Tranås och Rättvik möter Sundbyberg i den andra semifinalen. Semifinalerna spelas 8-9 respektive 15-16 september.  skriven av - Kristian Pälviä
  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2001-08-19

Senast uppdaterad: 2008-11-28

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se