Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Nytt på hemsidan

Nu har vi lagt in de svenska länkarna till föreningarna under "Länkar". Klicka vidare till Svenska föreningar så har ni en sammanställning över de svenska föreningarnas webplatser.

Anledningen till att länkarna som ni kommer till på Base-softbollsverige ibland är felaktiga är att dessa endast kan administreras centralt, något som vi inte har möjlighet att utföra i dagsläget. Så tills vidare är det "Länkar" som gäller tills hela adressregistret är uppdaterat. Saknar ni en länk, eller om er klubb har bytt hemsida, kontakta Svenska Baseboll och Softboll Förbundet på e-post till basesoft@swipnet.se.

Hemsidan har för övrigt varit igång i över 1,5 månad och vi som arbetar med den hoppas att den är uppskattad. Det tar lite tid att lära sig hitta och allt är inte utbyggt än, vi uppdaterar sidorna allt eftersom vår tid räcker. Enligt vår lilla enkät är det 74% av de knappt 300 som röstat som tycker att hemsidan är "bra". Vi arbetar på att göra hemsidan ännu bättre. Synpunkter på hemsidan kommer att tas emot med tacksamhet under Verksamhetskonferensen.

Närmast på agendan står Tävlingsbestämmelserna och Stadgarna, dessa kommer att uppdateras inom den närmaste veckan.skriven av - Kristian Pälviä

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2001-08-30

Senast uppdaterad: 2008-11-28

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se