Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Sveriges största ungdomsturnering i helgen

Billingeslaget, Sveriges största ungdomsturnering i baseboll och softboll, avgörs den kommande helgen i Skövde. 21 lag kommer till start i denna sjunde upplaga av ungdomsturneringen som under åren bytt skepnad från Riksungdomsturneringen, till Easton Cup, och nu Billingeslaget.


Årets turnering har lockat 14 A-pojklag (13-15 år), fem B-pojklag (10-12 år), samt två softbollag. Softbollagen, Tranås och Skövde, är inga rena ungdomslag, men för att ge tjejerna matchtillfällen och en "kick" i verksamheten har tävlingsledningen beslutat att de skall spela under Billingeslaget. A-pojkarna är indelade i fyra grupper, alla lag garanteras tre matcher. Varje gruppsegrare går till semifinal och därefter placeringsmatch. I B-pojkklassen spelar alla lag mot alla, utan finalmatch. All information om Billingeslaget får ni på Skövde Saints nya hemsida . skriven av - Kristian PälviäLänk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2001-09-03

Senast uppdaterad: 2008-11-28

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se