Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Semifinalspelet inleds till helgen

SM-slutspelet i baseboll har nu kommit till semifinalerna. Fyra lag återstår i kampen om SM-medaljerna; Alby, Sundbyberg, Rättvik och Karlskoga. I helgen inleds semifinalspelet i Alby och Rättvik.


Det tippas bli jämna semifinaler i bägge serierna. Seriesegrarna i söder, Karlskoga, spelade jämnt mot Alby i seriespelet. Alby, de regerande mästarna, brukar dock höja sig rejält när det är dags för slutspel. I den andra semifinalen står Rättvik mot Sundbyberg. Rättvik har de senaste två åren åkt ut i semifinal och kvartsfinal, ska man gå hela vägen denna gång? Sundbyberg, som ju tidigare i år vann Svenska Cupen, ser ju ut att vara knappa favoriter i förhandstipsen. Semifinalerna spelas i bäst av fem matcher. Match 1 och 4 får pitchas av amerikansk pitcher. Du kan också tippa vilka som går till SM-final genom att välja i menyn till höger! skriven av - Kristian Pälviä

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2001-09-06

Senast uppdaterad: 2008-11-28

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se