Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Alby med ena foten i SM-final

Alby är en match från att gå till sin andra raka SM-final i baseboll. Detta efter att ha besegrat Karlskoga i de två inledande semifinalmatcherna.


 Karlskoga, med duktiga Jason Glosser (bilden) på pitcherkullen ledde med 4-0 i den inledande matchen men fick till slut se sig besegrade. I den andra semifinalserien är det helt jämnt mellan Sundbyberg och Rättvik, 1-1 i matcher. På Albys plan gick Karlskoga mot en programenlig seger då man sent i matchen ledde med 4-0. Alby kunde dock vända och i botten på den nionde inningen sprang man in den vinnande poängen. Söndagens match vanns med lite större marginal, 8-4. Karlskoga är nu tvungna att vinna samtliga tre matcher på hemmaplan kommande helg för att ta sig till SM-final. I den andra semifinalserien hade Rättvik hemmamatch mot Sundbyberg. Lördagens match vanns av hemmalaget Rättvik med 5-1. Sundbyberg kvitterade ställningen till 1-1 i semifinalserien genom vinst me 3-2 i en riktig thrillermatch på söndagen. Nästa helg avgörs semifinalerna, då har Sundbyberg och Karlskoga hemmaplan. En match spelas på lördagen, och match 4 och 5 (vid behov) spelas på söndagen. Amerikansk pitcher får pitcha i match 4 igen, inte i de övriga matcherna. skriven av - Kristian Pälviä

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2001-09-09

Senast uppdaterad: 2008-11-28

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se