Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Europacupvinst för Alby Stars

Albys softbolltjejer tog i helgen hem Europacupens B-pool i Holland efter finalvinst mot Cavigal Nice med 4-0.


 Cavigal hade vunnit båda mötena mot Alby tidigare under turneringen, men i finalen kunde svenskorna dra det längsta stråt. I och med segern är Sverige i A-poolen kommande år. En stark insats av Lina Engberg (bilden) och övriga tjejer i Albys softbollag! Alby kom på andra plats efter gruppspelet och fick möta Mannheim Tornados i en direkt avgörande semifinal, som vanns med 3-2. Kommande helg inleds SM-finalerna i softboll, där Alby möter Nälsta (också de i europacupdeltagande, läs mer om deras insatser på Nälstas hemsida ) för andra året i rad. Samtliga resultat och tabeller från såväl Albys och Nälstas Europacupspel finns på  ESF:s hemsida .   skriven av - Kristian PälviäLänk till annan webbplats.

Länk till annan webbplats.


  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2001-09-09

Senast uppdaterad: 2008-11-28

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se