Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

U-SM i Sundsvall inställt!

Ni har kanske tidigare läst om hur regnet orsakade förödelse för Sundsvall Mosquitoes, som arrangerar U-SM i helgen. Vi måste tyvärr meddela att det inte kommer att bli möjligt att genomföra U-SM i Sundsvall nu i helgen. Vi har hoppats in i det sista på att vädret skall bli bättre, men det kommer att komma mer regn och det klarar inte


planerna av. Stora delar av baseboll-planen ligger under vatten och för att det skall hinna torka upp får det inte komma en droppe till. Vägen mellan planerna som rasade förra gången ser ännu värre ut denna gång. Det finns risk för att vår slagbur och kiosk ramlar ner i hålet.   Som alla har sett på nyheterna så har det fallit en massa regn här i Sundsvall de senaste dagarna. För två veckor sedan spolades delar av infiled bort på basebollplanan och vi uppskattar det till ca 50 skottkärror rödgrus som skottades tillbaka från leftfield. Det låg även lera innanför backstoppen och inne i hemmadugouten. Ifall ni vill se förödelsen kan ni gå in på vår hemsida och titta på bilder. ( www.mosquitoes.y.se ) Så med tanke på skaderisken för killarna som skall spela har vi beslutat att ställa in tävlingen i helgen. SM kommer däremot inte att ställas in helt utan spelas till våren istället. För att de killar som nu är 15 skall få spela så kommer åldersgränsen att höjas till 16 år under denna turnering. Vi hoppas då på att fler lag anmäler sig och att vädrets makter är med oss då istället. /Styrelsen, SBSC skriven av - Maria Slättman

Länk till annan webbplats.


  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2001-09-10

Senast uppdaterad: 2008-11-28

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se