Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Rättvik och Alby till SM-final!

Rättvik och Alby kommer att kämpa om SM-guldet i baseboll de kommande helgerna. Detta står klart sedan Alby avfärdat Karlskoga med 3-0 i matcher och Rättvik vunnit den femte och avgörande matchen mot Sundbyberg med 4-0.


För Alby blir det således den andra raka finalplatsen, Rättvik har å sin sida missat SM-finalerna tre år i rad tidigare. Men nu har de chansen. Sundbyberg blev alltså utslagna efter en semifinalserie på 1-5, 3-2, 2-9, 6-2 och 0-4. Laget är dock klart för Europacupspel kommande säsong (Cupvinnarcupen) genom sin vinst i Svenska Cupen och lär satsa vidare mot SM-guld nästa år. Alby och Rättvik inleder sin finalserie kommande helg på Albys hemmaplan, där för övrigt även softbollaget möter Nälsta i de avslutande SM-finalmatcherna. Detta föranleder vissa justeringar av matchtiderna, se separat artikel om detta. skriven av - Kristian Pälviä
  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2001-09-16

Senast uppdaterad: 2008-11-28

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se