Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Alby softbollmästare igen!

Alby bevisade återigen att man är Sveriges bästa softbollag då man besegrade Nälsta med 3-1 i matcher och återigen tog hem SM-guldet i softboll. Matcherna i helgen slutade 7-1 och 2-1.


Den första finalmatchen tog Alby hand om omgående. Man tog snabbt en säker ledning som man utökade hela tiden och det var egentligen inget snack om vart segern skulle gå. Nälsta gjorde på tok för många errors i matchen och tog inte sin poäng förrän i den avslutande inningen. Desto jämnare blev det i den andra matchen (2-1) till Alby. Där höll Nälstas pitcher Maria Elwin jämna steg med Albys matchvinnare Margareta Ödman, men föll ändå. En karakteristisk finalmatch med endast nio hits totalt - och en match där Nälsta var nära att vinna. Men till slut stod Alby som rättvisa SM-segrare med 3-1 i matcher. Stort grattis!!! skriven av - Kristian Pälviä
  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2001-09-24

Senast uppdaterad: 2008-11-28

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se