Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Oskarshamn och Leksand klara för Elitserien

Oskarshamn och Leksand vann sina bägge matcher i kvalspelet till Elitserien och säkrade därmed fortsatt spel i högsta serien även säsongen 2002.


 Leksand besegrade City i tre raka matcher, vilket även Oskarshamn gjorde i sin kvalserie mot Eskilstuna. På bilden syns Eddie Aucoin pitcha för Oskarshamn. Foto: Daniel Svensson I helgens matcher vann Leksand över City med 15-5 och Oskarshamn besegrade unga Eskilstuna med 26-2. För division 1-lagen var detta en nyttig lektion i skillnaden mellan Elitserie och division 1, samtidigt som det är viktigt för lagen i de lägre divisionerna att ta chansen att kvalspela för att kunna gå uppåt en serie. Med detta är lagen i Elitserien 2002 klara, och dessa är: Alby, Karlskoga, Leksand, Oskarshamn, Rättvik, Skellefteå, Sundbyberg, och Tranås. Division 1 kommer 2002 att bestå av: City, Gefle, Uppsala, Sundsvall, Stockholm (från div. 2), Eskilstuna, Tjust, Skövde, Vidingsjö, Göteborg, Öresund och Jönköping (från div. 2) skriven av - Kristian Pälviä

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2001-09-29

Senast uppdaterad: 2008-11-28

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se