Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Inget MLBI under Verksamhetskonferensen

MLBI kommer inte att vara med under Verksamhetskonferensen i Enköping, hälsar Pat Doyle, koordinator från London. Anledningen är att MLBI, liksom många andra amerikanska organisationer, fått dra ner på sina resor med tanke på den rådande krigssituationen för USA.


Det innebär dock inga förändringar vad gäller ramprogrammet utan verksamhetskonferensen startar som planerat 11:00 på Park Astoria Hotell i Enköping. Vi återkommer under nästa vecka med detaljer om vilka föreningar som anmält sig. Välkomna! kontaktperson - Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2001-10-12

Senast uppdaterad: 2008-11-28

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se