Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Hemsidan söker nya medarbetare

Gillar du att skriva? Är du intresserad av baseboll och softboll? Är du bra på att förmedla budskap i skrift? Då kanske du är vår nästa medarbetare på hemsidan. Vi behöver duktiga skribenter till vår hemsida, för att skriva artiklar, nyheter, fotografera, redigera bilder, och informera om Svenska Baseboll och Softboll Förbundets verksamhet.


Svenska Baseboll- och Softboll Förbundets hemsida, www.baseboll-softboll.se , är förbundets officiella organ för information till föreningar, spelare, och övriga som är intresserade av svensk baseboll och softboll. Förutom grundläggande information från Svenska Baseboll och Softboll Förbundet, informerar vi även löpande om resultat och tabeller från seriespelet, skriver artiklar och nyheter om svensk baseboll och softboll, samt följer det som händer även internationellt. Vi behöver fler medarbetare. Vi söker Dig som självständigt kan skriva artiklar och nyheter, krönikor och inlägg om svensk baseboll och softboll. Kan du dessutom tekniker för att scanna in bilder, och anpassa dessa för internetbruk och har grundläggande kunskaper i ordbehandlingsprogram, html-kod, och internetvana är du antagligen en av de vi söker. Det säger sig självt att de som skall arbeta med hemsidan behöver ha en hög kunskapsnivå på det svenska språket, framförallt i skrift, men även att de har möjlighet att från sin hemort kunna arbeta med hemsidan. Vi arbetar med Internet Explorer 5.5, vilket är det enda verktyg Du behöver ha - förutom ett ordbehandlingsprogram. Vi som arbetar med information ut till baseboll- och softbollsverige arbetar helt ideellt, på vår egen fritid. Men vi delar ett intresse, och det är just våra idrotter och möjligheterna att nå ut med rätt information i rätt tid till de som behöver informationen. Någon arvodering förekommer inte, däremot kan vissa kostnader täckas (ex. framkallning av bilder) av den budget som Mediagruppen tilldelas. Är du intresserad? Skriv ner några rader om dig själv, din bakgrund, och dina intressen, till Kristian Pälviä, Mediagruppen SBSF, på e-post till palvia@telia.com . Frågor besvaras av Kristian Pälviä på telefon 0709-626259 eller mail palvia@telia.com . kontaktperson - Kristian Pälviä, SBSF Mediagrupp

Länk till annan webbplats.


  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2001-11-25

Senast uppdaterad: 2008-11-28

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se