Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Förbundsmöte för SBSF i Stockholm

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet avhåller Förbundsmöte i Stockholm lördag 23 mars.


Förening eller medlem av förening, samt SDF, har enligt SBSFs stadgar 20§, rätt att avge motioner och stadgeändringsförslag till förbundsmötet. Motioner eller stadgeändringsförslag skall vara Svenska Baseboll och Softboll Förbundet tillhanda senast den 31/12 2001 för att tas upp på Förbundsmötet. Adress för motioner: Svenska Baseboll och Softboll Förbundet Idrottens Hus 123 87  FARSTA Fullständig kallelse , med exakt plats och tid, skickas ut till samtliga SDF och föreningar senast tre veckor innan mötet. Förbundsmöteshandlingar skickas ut till samtliga föreningar och SDF senast två veckor innan mötet. Medlemsföreningar har yttrande- men inte beslutanderätt på Förbundsmötet. SDF (Distriktsförbunden) har såväl yttrande- och beslutanderätt på Förbundsmötet. skriven av - Kristian Pälviä

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2001-12-02

Senast uppdaterad: 2008-11-28

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se