Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Inget Senior-EM i Sverige 2002

Nej, det blev inget Senior-EM arrangemang i Sverige 2002. Grekland meddelade under söndagen till C.E.B (Europeiska Baseboll Förbundet) att man skulle klara av arrangemanget och få i ordning planer i tid. Därmed avgörs B-EM i Ungern och Grekland.


Basebollutskottet erhöll under söndagen bekräftelsen på att Grekland och Ungern blev spelplatser för Senior-EM B-pool 2002. De datum som gäller är fortfarande vecka 31 (28 juli-4 aug) men detta kan fortfarande ändras. -Inom CEB kan mycket hända och ett hundraprocentigt fastställt datum kan vi nog ej räkna med förrän efter den årliga CEB-kongressen 1-3 februari, rapporterar Ulf Steinvall i ett brev till Elitserieklubbarna. Med allra största sannolikhet hamnar Sverige i Ungern, och orten Szentendre som är en förort till Budapest, och en populär semesterort c:a 2 mil utanför huvudstaden. Bilden: David Leander, Tranås, förbereder sig under matchen mot Tyskland i Baseboll-EM 2001. skriven av - Kristian Pälviä kontaktperson - Ulf Steinvall, Basebollutskottet
  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2001-12-09

Senast uppdaterad: 2008-11-28

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se