Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Juniorelitserie nyhet för i år

Basebollutskottet har till 2002 startat Juniorelitserien som ett sätt för landets basebolljuniorer att få mer matcher under säsongen. Juniorelitserien är uppdelad i en norr- och sydserie med fem lag i varje. Segraren i respektive serie är direkt kvalificerad för JSM-semifinalerna.


De andra två semifinalplatserna står mellan tvåorna i de respektive juniorelitserierna och vinnarna av det "Playoff" som kommer att spelas mellan övriga juniorlag i landet (ett slags poolspel för lag som inte deltar i Juniorelitserien). Samtliga Elitserielag skall deltaga i Juniorelitserien, dessutom bereds två division 1-lag (Eskilstuna och Sundsvall) plats i Juniorelitserien under säsongen 2002. Efter avslutad Juniorelitserie fortsätter Junior-SM enligt nedan. Ramplanering Junior-SM Playoff 1 (mellan lag som ej deltar i Juniorelitserien) spelas 3-4 augusti. Playoff 2 (mellan segrarna i Playoff 1 och tvåorna i Juniorelitserien) spelas den 18 augusti. JSM Finalspel avgörs 24-25 augusti. Juniorelitserien är upplagd under "Resultat", klicka där för spelschema och tider. kontaktperson - Magnus Hedström
  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2002-01-24

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se