Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

SBSF Förbundsmöte

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet avhåller Förbundsmöte lördag 23 mars på Scandic Hotell Järva Krog, Stockholm. Här finns ytterligare information om Förbundsmötet.


Fullständig kallelse, och förbundsmöteshandlingar, kommer att skickas ut till samtliga SDF och föreningar senast tre veckor innan mötet. Medlemsföreningar har yttrande- men inte beslutanderätt på Förbundsmötet. SDF (Distriktsförbunden) har såväl yttrande- och beslutanderätt på Förbundsmötet. Två motioner har inkommit till Förbundsmötet, dessutom kommer SBSFs Förbundsstyrelse att ta upp två propositioner till mötet. Tider för Förbundsmöte 23 mars: 12:00 Inskrivning och fullmaktsgranskning 13:00 Förbundsmötesförhandlingar Fika 18:00 (c:a) Avslutade förhandlingar 19:30 Middag Föreningar och SDF som behöver övernattning kontaktar, bokar, och betalar själva direkt till Scandic Hotell Järva Krog, telefon: 08-517 345 00. Säg att ni är idrottsförening vid bokningen så får ni "Idrottspriser" på övernattningarna. Mer info om Scandic Hotell Järva Krog får ni på Scandics hemsida . skriven av - Kristian Pälviä

Länk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2002-01-24

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se