Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Kontorist sökes!

Svenska Danssportförbundet (SDF) och Svenska Baseboll och Softboll Förbundet (SBSF) söker kontorist till sina kanslier på Idrottens Hus i Farsta. Läs mer om tjänsten här.


Arbetet består i huvudsak av att: -ansvara för medlemsregister bl.a. licensregistrering -sköta posthantering, kopiering, utskick och arkivering -förbereda bokföring och fakturering -vara behjälplig vid administration av utbildningar och konferenser -skriva in texter och tävlingsresultat samt utskrifter av brev etc. -telefonservice och allmänna kontorsgöromål Vi vill att Du -är tjej eller kille mellan 18 och 30 år -är framåt och utåtriktad med förmåga att arbeta både självständigt och under ledning -är noggrann och initiativrik -har grundläggande datakunskaper Tjänsten är på 80% varav 50% är på SDF och 30% på SBSF; där arbetstiden kan förläggas enligt överenskommelse. Tjänsten är en visstidsanställning med möjlighet till förlängning. Provanställning tillämpas. Tillträde så snart som möjligt. Din skriftliga ansökan med meritförteckning och löneanspråk vill vi ha senast den 14/2 2002, under adress: Svenska Danssportförbundet Idrottens Hus 123 87  Farsta Fax: 08-724 60 42 För mer information tala med Jessica Rosén, 08-605 64 23 (SDF) eller Mats Fransson, 070-689 44 48 (SBSF). skriven av - Kristian Pälviä kontaktperson - Mats Fransson, SBSF


  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2002-02-02

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se