Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Jerry Kindall tillbaka som envoycoach

Basebollegenden Jerry Kindall (bilden), som var Envoycoach i somras, ser ut att återkomma till Sverige även denna sommar.


 Under juli månad kommer han att resa runt i landet likt tidigare och besöka klubbar för att sprida sin kunskap om baseboll. Och besöket inleds troligtvis med en clinic i Stockholm, under Stockholm International, där även Pat Doyle från MLBI kommer att deltaga. Detta meddelar Pat Doyle, som är koordinator för MLBIs Encoy Coach Program. Förhoppningen är att, under Kindalls fyra veckor i Sverige, så kommer klubbar från alla delar av landet ha en chans att kunna träna under hans instruktioner. Dessutom finns det även en möjlighet att Jerry Kindall kan vara involverad med Juniorlandslaget under J-EM i Leksand/Rättvik 22-28 juli. Jerry Kindall är en av USAs mest meriterade college-coacher och är invald i College Baseball's Hall of Fame. Som svenskättling fick han chansen att se Sverige och svensk baseboll för första gången i fjol och för SBSF är det en stor ära och möjlighet nu när han återkommer. I fjol assisterade han även vid Senior-EM i Tyskland, vilket väckte stor uppståndelse hos de övriga nationerna. På bilden coachar Jerry Kindall tredje bas i matchen mot Tyskland. På basen lyssnar Mattias Landin. skriven av - Kristian Pälviä  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2002-03-25

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se