Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Regnet ställde till det för premiären

Helgens seriepremiär i baseboll- och softbollserierna blev väldigt rumphuggen på grund av det myckna regnandet över stora delar av Sverige.


Lördagens seriematcher i softbollettan blev utregnade, liksom de flesta av matcherna i basebollens elitserie. Under söndagen kunde dock Sundbyberg och Skellefteå spela två matcher, och Karlskoga och Oskarshamn genomförde hela sin matchserie. I division 1 blev den södra serien opåverkad, samtliga matcher genomfördes; medan endast två av sex matcher i den norra division 1-serien kunde spelas. För resultat, spelschema och tabeller i de respektive serierna, klicka här eller gå in på "resultat" i menyn till vänster. skriven av - Kristian PälviäLänk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2002-05-05

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se