Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Dramatik i Svenska Cupen

Sundbyberg och City gick enkelt vidare till semifinal i Svenska Cupen. Men det var mer dramatiskt i Alby och Tranås, där hemmalagen vände underläge i den sista inningen för att ta sig till semifinal.


Rättvik var darriga i defensiven vilket gjorde att City kunde skrälla och vinna med hela 11-0 i sin kvartsfinal. Sundbyberg hade inga problem med att besegra Leksand, siffrorna skrevs till 15-0 i den matchen. I Alby var det länge jämnt, inför den nionde inningen stod det 4-4. Skövde tog två poäng i toppen av den nionde inningen men Alby kunde komma tillbaka och tog tre poäng i botten av den nionde inningen och säkrade därmed avancemang i Svenska Cupen. Samma visa var det i Tranås, där Oskarshamn ledde med 7-3 länge och väl. Men i den sista inningen kunde Tranås komma ikapp och ta fyra poäng vilket ledde till hemmaseger. Semifinalerna spelas 23 juni, enligt följande: City - Sundbyberg Tranås - Alby skriven av - Kristian Pälviä


  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2002-05-09

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se