Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Elitseriespelet senarelagt

Basebollens Elitserie har senarelagts, då hela spelomgången 9-11 augusti flyttats till 16-18 augusti. Detta för att få plats med flyttade matcher från tidigare omgångar. Flytten resulterar också i att JSM-slutspelet och SM-slutspelet flyttas.


SBSFs Basebollutskott har flyttat på hela spelomgången 9-11 augusti, och lagt den en vecka senare till helgen 16-18 augusti. Detta för att få plats med två matchserier helgen 10-11 augusti: Leksand-Skellefteå , som är schemalagd till nästa helg 1-2 juni, flyttas då Leksand har flera spelare i sitt A-lag som är uttagna till juniorlandslagsturneringen i Storbritannien 31 maj-4 juni. Tranås-Alby , som regnade bort den allra första spelhelgen, flyttas även den till den 10-11 augusti. Med dessa flyttningar behålls den gemensamma sista omgången i Elitserien, detta för att undvika möjligheten att spela på andras resultat. Dessa ändringar finns med i Elitseriens spelprogram som du hittar under "Resultat" i menyn till vänster eller genom att klicka här . Matchflyttningarna innebär att övriga matchhelger också senareläggs en vecka: - JSM-helgen spelas 24-25 augusti - Elitseriens SM-slutspel och nedflyttningspel startar 31 augusti. - Dessutom kommer USM också att flyttas. kontaktperson - Ulf Steinvall, BasebollutskottetLänk till annan webbplats.
  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2002-05-26

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se