Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Petter Vesterlund tillbaka med besked

Två dagar efter att tre pitchers kastade 40 strikeouts i matchen Sundbyberg-Oskarshamn var det dags för ännu ett mästerverk från pitcherkullen, den här gången signerat Petter Vesterlund. Petter noterade 19 strikeouts och släppte bara två hits när Skellefteå besegrade Tranås med 8-0 på fredagskvällen.


Petter gjorde sin andra start på två år igår kväll, men han såg allt annat än ringrostig ut. Han dominerade Tranås fullständigt och släppte endast två walks och två hits, båda singlar. -Det kändes kanon, som att jag var i gammal god form, säger Petter som säsongen 2000 vann strikeoutligan när han spelade för RCH PCZone i den holländska elitserien. Tranås hotade bara i den 6:e inningen då man hade löpare på andra och tredje bas utan någon bränd men Petter höll nollan med tre raka strikeouts. Efter en axeloperation för 1,5 år sedan har Petter spelat nästan uteslutande på centerfield. -Jag har pitchat hela min karriär och det har alltid varit roligast så det här känns som en nytändning. skriven av - Magnus Hedström
 
 IP 
 H 
 R 
 BB 
 K
 Vesterlund 
  9
 2
 0
  2
 19  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2002-07-20

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se