Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Enköping drar sig ur spel i softbollettan

Enköpings BSK har meddelat serieadministratörern Lewis Hamilton att man drar sig ur softbollettan inför serieavslutningen. Orsaken till detta är akut spelarbrist, uppger man från föreningen. Detta får till följd att tabellen i softbollens division 1 får räknas om och samtliga matcher mot Enköping strykas.


Enköping har endast vunnit tre av femton matcher under säsongen och har haft det tufft i år. Förhoppningen är dock att man skall kunna återkomma nästa säsong med ett nytt lag - med fler spelare. Tabellen från softbollettan hittar du genom att klicka här . skriven av - Kristian Pälviä


Länk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2002-08-06

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se