Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Största supportern?

Lasse Jellnors hund Pontelontus var kanske den största Sverigesupportern under Baseboll-EM i Alby. Om ni tittar in på EM-sidorna finns har vi nu publicerat de sista bilderna från mästerskapet, inklusive bilder från bronsmatchen Irland-Polen.


Ni hittar bilderna genom att klicka på "EC2002 BASEBALL" i menyn eller klicka här ! Bild i matchen mellan Polen och Norge Sekvens mellan Polen och Österrike. Lagbild på det vinnande svenska laget i Baseboll-EM B-pool 2002.


Länk till annan webbplats.
  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2002-09-05

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se