Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Förbundskaptenerna Schöön och Sasko återvänder

Peter Schöön (bilden) och Jim Sasko återvänder som förbundskaptener för det svenska basebollandslaget efter årets framgångsrika säsong där landslaget återvände till basebollens A-pool i Europa.


 Nu fortsätter arbetet med landslaget med en viktig uppgift: att stabilisera laget på A-pools nivån. Bland förberedelserna för 2003 års A-EM i Holland och efterföljande OS-kval finns deltagande i Flanders International Baseball Open samt landslagsmatchning på hemmaplan. En glad Ulf Steinvall kunde meddela detta efter att de sista pusselbitarna lagts på plats under helgen. - Bra och underhållande spel samt suverän stämning i laget präglade seniorlandslaget detta år och nu fortsätter vi på samma sätt 2003, säger Ulf Steinvall i en kommentar till förbundskaptenernas återkomst. På planeringen för seniorlandslaget återfinns ett spelarläger i Bosön, deltagande i en turnering i Flanders samt landslagsmatchning på hemmaplan inför Senior-EM i Holland, som även är förkval till OS. Hela landslagsplaneringen återfinns på landslagssidorna . kontaktperson - Ulf Steinvall, BasebollutskottetLänk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2002-12-12

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se