Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Coaching Convention Bosön

SBSFs Coaching Convention genomfördes i helgen med ett drygt 20-tal deltagare. Och det en uppskattad samling, där förbundskaptenerna Peter Schöön och Jim Sasko gick igenom övningar, och teknikinstruktioner från landslagets "playbook".


Clinicen omfattade bland annat information och instruktioner kring nedanstående områden. Sverige landslag 2003 -Organisation -Lagkoncept -Mål och syften Grundläggande kunskaper/fundamentals -Defence Infield/Outfield -Defence Pitching -Offence Hitting -Offence Baserunning -Batting practice Charts/spelarutvärderingar -Player charts and evaluations -Pitching -Hitting -Scouting Practice and game planning Övningar - 7-minute drill infield - Weight training outfield - 7-minute drill outfield - Weight training infield - Pitching drills - Bunt drills defence - Pickoffs Hitting and pitching -Pitchers throwing to catchers -Baserunning -Conditioning -Weights Clinicen avslutades med frågestund där deltagarna hade möjlighet att ställa frågor till kursledarna Peter Schöön och Jim Sasko. Av den feedback som vi fått hittills verkar det ha varit en väldigt uppskattad clinic för mötesdeltagarna. skriven av - Kristian Pälviä
  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2003-02-28

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se