Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Softbollserierna ute på nätet

Under "Resultat" i menyn till vänster hittar ni alla serier som administreras av SBSF.


Nu finns även det nya serieupplägget för softbollserierna ute med alla matcher i Serie A1 och A2. Softbollen har ju ett nytt seriesystem i år med möten såväl inom som mellan serierna, med påföljande slutspel. Det nya spelsystemet gör även att lagen i den lägre serien har chans på SM-guld, då de två bästa lagen i A2 går till kvartsfinal. Klicka på "Resultat" i menyn till vänster eller klicka här för att komma till seriesidorna. Välj sedan baseboll eller softboll, och därefter vilken serie ni vill se spelschemat för. Har ni frågor kring seriespelet hänvisar vi till respektive serieadministratör. skriven av - Kristian Pälviä
Länk till annan webbplats.  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2003-04-11

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se