Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Intresserad av envoycoach i sommar?

SBSF har en envoycoach på besök i Sverige från 9 juni till 21 juli, årets coach heter Frank Pericolosi, 28 år, och idag head coach på Pomona College, Claremont California. Anmäl er förenings intresse redan nu till oss - planeringen inför sommarens program är i full gång!


Åtaganden: Om er klubb väljer att ha en envoycoach hos er under ett antal dagar så gäller det att ni skall stå för följande: - Inrikes resa till er stad eller från er stad till nästa klubb - Boende (inneboende är ok) och mat till coachen - Transporter inom sta'n till planen - Ett program med många träningar och möjlighet för coachen att utveckla er verksamhet Visst är det intressant? Det kan handla om allt från några dagar till hela veckor som ni kan nyttja denna enorma resurs. Frank Pericolosi är idag head coach på Pomona College i Kalifornien. Bland hans övriga meriter: Brewster Whitecaps (Cape Cod League) sommaren 2002 -Assistant Baseball Coach and Youth Clinic Director The International School of Brussels 2002 -Varsity Baseball Coach Brussels Kangaroos Baseball Club 2000-2001 - Head Coach Seniors and Youth teams Springfield College 1998-2000 - Graduate Associate Baseball Coach För ett komplett CV, kontakta Tony Klarberg, tony.klarberg@telia.com , eller Kristian Pälviä, palvia@telia.com . ANMÄL ER FÖRENINGS INTRESSE TILL: Kristian Pälviä, palvia@telia.com Telefon: 0500-437444 eller 0709-626259 skriven av - Kristian Pälviä  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2003-04-16

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se