Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Information om Svenska Cupen 2003/04

Den första omgången i Svenska Cupen 2003/04 är lottad och spelschemat är publicerat. Precis som tidigare spelas de två första omgångarna under hösten, sedan tar cupen vintervila och fortsätter nästa år.


Totalt deltar 30 lag i Svenska Cupen 2003/04, 20 av dessa går in i turneringen i den första omgången. Rekommenderat matchdatum för den första omgången är söndagen den 3 augusti men detta datum kan flyttas både framåt och bakåt, den enda restriktionen är att matchen måste vara spelad i god tid före nästa omgång. Även datumen för den andra och tredje omgången är flexibla. En vanlig fråga är vem/vad som bestämmer vilka som har hemmamatch och vilka som har bortamatch i Svenska Cupen. Svaret är tävlingsbestämmelserna: 1. Det lag med flest antal bortamatcher under pågående cup spelar hemma. 2. Vid samma antal bortamatcher spelar det lag med minst antal hemmamatcher under pågående cup hemma. 3. Vid samma antal borta- och hemmamatcher spelar det i seriesystemet lägst placerade laget hemma. 4. Vid samma placering i seriesystemet avgör lottning. Segraren i Svenska Cupen 2003/04 representerar Sverige i Cupvinnarcupen 2005. Spelschema för Svenska Cupen 2003/04 hittar du här kontaktperson - Magnus HedströmLänk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2003-06-26

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se