Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Utvecklingsträning i Alby

Albys utvecklingsträning i softboll fortsätter även under våren - här presenterar vi lite nya bilder, tagna av Hans Rydberg, från dessa träningar.


Det är under ledning av Ron Gaines, med drygt 30 år i softbollens tjänst i Sverige, som Alby IF har startat upp en ny verksamhet som förhoppningsvis skall öka antalet aktiva softbollspelare i Stockholm med omnejd. Ungdomsträningar vintertid för flickor och ungdomar för att öka deras utveckling - det hoppas Alby på! Man har träning en gång per vecka i Albyhallen under Ron Gaines ledning. Ron har assistans av Paulina Landin, flerfaldig landslagstjej. Planerna i Alby är att fortsätta verksamheten under våren 2004 och att avsluta med en turnering under nästa säsong. För mer information, se Albys hemsida . kontaktperson - Alby IF Softboll
Länk till annan webbplats.  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2004-02-09

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se