Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Nya softbollserien igång

Det nya seriespelet i softboll inleddes den gångna helgen med matcher i Stockholm, på Nälstas och Albys planer.


 Resultat och bilder från helgen hittar du här... Under säsongen kommer man att spela sammandrag, fyra stycken per säsong. Varje sammandragshelg spelas det softboll på två olika orter - efter avslutat seriespel spelar de fyra främsta lagen semifinaler. Förhoppningen är att man, genom att minska antalet speltillfällen under säsongen, skall kunna genomföra seriespelet utan att få lag som hoppar av seriespelet. Serien har ett längre uppehåll under juni-juli då man spelar landslagsspel, först i Stockholm International, sedan NM/Nordic Open i Danmark, följt av Junior-EM i Danmark. I helgen inleddes seriespelet i softboll med matcher på Nälstas och Albys planer. För resultat och kommande matcher -  klicka här ! Bilderna här intill kommer från Hans Rydberg som följde spelet på Albys plan under helgen. kontaktperson - Caroline Kjellgren
Länk till annan webbplats.


  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2004-05-05

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se