Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

No-hitter av Tisell

Leksands Johan Tisell nollande Rättvik i säsongens första Daladerby som slutade med Leksandsseger, 11-0.


 Och med "nollade" menar vi just det - han kastade en no-hitter i segermatchen. Arkivbild: Kristian Pälviä Johan Tisell var naturligtvis uppåt efter matchen. - Det kändes bra. Jag är jättenöjd, sade han till Falukuriren efter matchen. Leksand fick en smakstart i derbyt. Redan efter ett par inningar var ledningen 7-0. Och det underläget kunde aldrig Rättvik ta igen.  Rättvik får dock chans till revansch redan kommande onsdag - då hoppas man dessutom kunna mönstra ett starkare manskap. Alla resultat från Elitserien hittar du här . skriven av - Kristian Pälviä


Länk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2004-05-27

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se