Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Elitserien: Johan fortsätter dominera

Johan Tisell var elitseriens bästa pitcher ifjol men frågan är om han inte är ännu bättre i år.


 I den sista matchen innan sommaruppehållet pitchade Johan sju innings och tog en ny vinst när Leksand slog Sundbyberg med 12-4 på söndagen. Därmed delade lagen på poängen då Sundbyberg vann lördagsmatchen med 6-3. Värt att notera i övrigt är Tranås "back-to-back-to-back" homeruns mot Karlskoga i fredagens kvällsmatch. Det var Tranås "powertrio" Matt Merrifield, Daniel Husband och David Leander som stod för kanonaden som visade sig vara förgäves. Karlskoga vann matchen med 15-11. Elitseriens resultat, tabell och spelschema hittar du här kontaktperson - Ulf Steinvall
Länk till annan webbplats.  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2004-06-13

Senast uppdaterad: 2008-11-27

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se