Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Ingen Europacup för Nälsta

Det blir inget arrangemang av Europacupen för Nälsta. De åtta lag som ursprungligen hade anmält sig till Europacupen B-pool blev i början av juni bara tre lag efter upprepade urdragningar. Därför har ESF beslutat att ställa in turneringen.


Förutom Nälsta drabbas tyska Mannheim Tornados och danska Ballerup Vandals som ställs utan klubbturnering i sommar. Hoppet finns att man skall kunna deltaga i en annan Europacup utom tävlan - detta har ESF tidigare beviljat det grekiska laget Maroussi. De lag som dragit sig ur Europacupen B är i tur och ordning Royal Greys Merksem (BEL), Panthers Trnava (SVK), Princ Zagreb (CRO), Maroussi (GRE), och UNF (GBR). skriven av - Kristian Pälviä  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2004-06-27

Senast uppdaterad: 2008-11-26

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se