Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Ansiktslyftning på websidan

SBSFs hemsida har, som ni förhoppningsvis märkt, genomgått en ansiktslyftning inför höstsäsongen. Förutom att utseendet förändrats har dessutom några funktioner tillförts som förhoppningsvis underlättar ert besök på www.baseboll-softboll.se.


Tillsammans med n3sport har SBSFs styrelse genomfört förändringar av layouten och utseendet på vår hemsida, för att ge den en tydligare profil och ett trevligare utseende. Uppdelning av menyer Dessutom har vi en del nya funktioner på hemsidan vilket underlättar uppdateringar och navigering. Bland dessa är att vi delar upp menyfunktionerna så att avdelningarna Förbundsinfo, Landslag, Barn och Ungdom, Länkar, Domare, och Baseboll- och Softbollsverige finns i toppmenyn. Alla andra länkar kommer att finnas i menyn till vänster. Sorterbart nyhetsarkiv En ny funktion som ni förhoppningsvis har nytta av är det sorterbara nyhetsarkivet. Vi kommer att ha ett begränsat antal nyheter på förstasidan i fortsättningen, och de gamla (arkiverade) nyheterna ligger numerade sorterade per månad under Arkiverade nyheter . Aktivitetsytor för projekt Vi har dessutom ett antal aktivitetsytor på hemsidan vilket underlättar för oss att informera om projekt, samarbetspartners etc. Vi hoppas att ni gillar förändringarna som har skett och att ni fortsätter följa svensk baseboll och softboll på www.baseboll-softboll.se . skriven av - Kristian PälviäLänk till annan webbplats.


Länk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2004-08-03

Senast uppdaterad: 2008-11-26

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se