Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Fem basebollungdomar till Japan

Ett basebolläventyr i Japan väntar för fem basebollungdomar från Sverige, som skall deltaga på World Childrens Baseball Fair i Osaka. Tillsammans med över 200 ungdomar från 20 länder skall de träna och spela baseboll i tio dagar.


De fem ungdomarna som åker till World Childrens Baseball Fair är Christoffer Kammebo, Stockholm; David Olds, Alby; samt Marcus Björklund, Jonathan Schöön, och Johan Klarberg, samtliga från Leksand. Ledare för ungdomarna är mångåriga ungdomsledaren Robert Claesson, Stockholm. Läs mer om Leksandstrion på Mora Tidnings hemsida . skriven av - Kristian PälviäLänk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2004-08-03

Senast uppdaterad: 2008-11-26

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se