Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Fem basebollungdomar tillbaka från Japan

Fem svenska basebollungdomar åkte till World Children's Baseball Fair i Japan där en vecka med mycket baseboll väntade dem. Totalt deltog över 200 ungdomar från 20 länder i lägret, som arrangerades för 15 året.


Fem svenska basebollungdomar, Jonathan Schöön, Johan Klarberg, Marcus Björklund, Christoffer Kammebo, och David Olds, blev uttagna att resa till Japan för en veckas träningsläger i World Children Baseball Fair, ett läger som har funnits i 15 år och som alternerar mellan Japan och Nordamerika. - Det var kul. Kul att träffa många kompisar och lära sig spela baseboll bättre, säger Jonathan Schöön till Mora Tidning. Läs mer om några av deltagarna i Mora Tidning: " Killarna hemma igen efter het basebollvecka " Mer bilder från World Childrens Baseball Fair finns på WCBFs hemsida . skriven av - Kristian PälviäLänk till annan webbplats.

Länk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2004-08-25

Senast uppdaterad: 2008-11-26

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se