Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Fördel Skövde i Elitseriekvalet

Skövde Saints tog kommandot i Elitseriekvalet mot Alby Stars då man vann de bägge bortamatcherna på söndagen med 17-5, 17-5. Därmed leder man med 2-0 i matcher i kvalserien, som spelas i bäst av fem matcher. Förloraren får fortsätta kvala mot Göteborg, som kom tvåa i division 1 södra.


Vidingsjö, som tog hem slutsegern i division 1 södra, tackade nej till kvalspel. Då gick förfrågan till Göteborg, som i fjol var överlägsna seriesegrare i division 1 och som länge har varit på gränsen till Elitserien. Göteborg tackade ja och behöver inte spela något förkval då de tre först rankade lagen i division 1 norra (City, Skellefteå, och Stockholm) tackat nej till att kvalspela till Elitserien. Vinnaren i matchserien Skövde-Alby är klara för Elitseriespel 2005, förloraren får fortsätta kvala mot Göteborg. Läs mer om Elitseriekvalet här . skriven av - Magnus HedströmLänk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2004-08-29

Senast uppdaterad: 2008-11-26

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se