Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Sundbyberg cupmästare

Sundbyberg Heat tog hem Svenska Cupen 2004 efter finalseger mot Skövde med 10-0. Matchen var helt jämn fram till den femte inningen då Heat tog fem poäng med två brända, resterande del av matchen blev en formalitet. Lagbild: Henrik Svedmarker.


Skövde, som redan inför matchen hade en tunn trupp, drabbades av en jobspost redan i den första inningen när startern Jukka Kurvinen blev träffad på handen av en stenhård linedrive, slagen av Magnus Pilegård. Kurvinen fick köras till Karolinska för undersökning, och beskedet efter matchen var positivt: inget var brutet i handen. Matchen var poänglös fram till den femte inningen, då Heat gick från 0-0 till 5-0 med bra slagning med två outs. Resten av matchen litade man till Magnus Pilegård som gick en complete game med fem hits, tre walks och tolv strike-outs. Givetvis fick han vinsten och även priset som Most Valuable Player. I och med segern kvalificerade Sundbyberg sig för spel i Cupvinnarcupen säsongen 2005. Skövde får fortsätta att koncentrera sig på att hålla sig kvar i Elitserien genom kvalspel mot Alby kommande helg. Svenska Cupens hemsida hittar du här kontaktperson - Magnus Hedström
 Boxscore
123 456 78
 Sundbyberg Heat
000 052 03 - 10
 Skövde Saints
000 000 00 - 0Länk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2004-08-29

Senast uppdaterad: 2008-11-26

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se