Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

SM-semifinalerna: Leksand och Sundbyberg i särklass

Det blir som väntat en finalrepris i basebollens SM-slutspel. Leksand och Sundbyberg vann sina semifinaler mot Tranås respektive Karlskoga med 3-0 i matcher och nu väntar en spännande finalserie mellan de två senaste årens bästa lag.


  Leksand var förkrossande överlägset i sin semifinal mot Tranås. Bortasegrar med 13-0 och 7-1 följdes upp med en kassaskåpssäker 10-0-vinst hemma i Dalarna under lördagen. Johan Tisell och Rickard Leander pitchade för hemmalaget och släppte en enda hit. Sundbyberg var lika överlägsna mot Karlskoga. Två säkra hemmasegrar förra helgen och vinst med 9-0 under lördagen ger de regerande mästarna chansen att försvara sin titel. Magnus Pilegård pitchade hela matchen och Karlskoga mäktade bara med en enda hit på honom. SM-finalerna avgörs i bäst av fem matcher och inleds lördagen den 18 september på Örvallen i Sundbyberg. Läs mer om SM-slutspelet här . Statistik från SM-slutspelet finner ni som vanligt på HeatStats hemsida . kontaktperson - Ulf Steinvall

Magnus Pilegård pitchar mot Leksand i fjolårets SM-final. Nu får han göra detsamma i år.


Länk till annan webbplats.

Länk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2004-09-11

Senast uppdaterad: 2008-11-26

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se