Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Ungdomsturneringar 2005

Den första snön har knappt hunnit lägga sig förrän planeringen för 2005 kommit igång. Vi kan redan nu presentera fyra ungdomsturneringar som kommer att avgöras under 2005!


Inomhusturnering, Karlskoga Karlskoga Baseboll Bats planerar att arrangera en inomhusturnering i baseboll för åldersklasserna B- och C-ungdom i början av 2005. • NÄR? Helgen 26-27 februari 2005. • HUR? Förhoppningsvis två åldersklasser, B- och C-ungdom. • VAR? Stora Hallas fotbollshall i Degerfors, ca 1 mil söder om Karlskoga. Boende och mat kommer att ordnas i närheten av hallen. Förhoppningsvis kan hallhyran (500kr/timme) delvis finansieras via pengar från Handslaget, vilket skulle hålla ned anmälningsavgifterna för deltagande lag. Preliminär anmälan: För att bättre kunna planera turneringen behöver vi veta hur många lag som är intresserade av att delta. Intresserade föreningar anmäler detta på  kgabats@hotmail.com  senast den 20 november 2004. Vi vill veta i vilken klass (B eller C) anmält lag ska spela samt namn, adress, telefonnummer och e-post till en kontaktperson i föreningen. Tänk på att det är 2005 års åldersklassificering som gäller! Definitiv anmälan: En mer detaljerad inbjudan kommer att skickas ut till föreningar som anmält intresse. I denna inbjudan kommer det framgå vad deltagande i turneringen kostar samt hur boende och mat kommer att ordnas. Där kommer det också att framgå när den definitiva anmälan ska vara oss tillhanda. Intersportcupen 2005, Nyköping Den andra upplagan av Intersportcupen går av stapeln 21-22 maj 2005. Arnö IF inbjuder C-lag till lördagen och B-lag till söndagen. Vi kan ta emot två lag i respektive kategori och samtliga lag får spela två matcher på en dag. Välkomna till Arnöparken! För ytterligare information, kontakta Peter Ström, Arnö IF Baseboll, telefon 0155-98211 eller e-post ptr.strom@swipnet.se . Mosquitoes Cup, Sundsvall Sundsvall Mosquitoes arrangerar även i år Mosquitoes Cup. Den 21-22 maj, (Kristi flygare ligger alldeles för tidigt 2005). A-och B-ungdomar inbjudes till spel i två dagar där alla lag garanteras minst 3 matcher. Max sex lag / åldersgrupp. Mer information kommer under våren 2005 - har ni frågor eller funderingar kan ni maila till styrelsen@mosquitoes.y.se Billingeslaget 2005, Skövde Skövde Saints arrangerar som vanligt Billingeslaget den första helgen i september. Det betyder att speldatum blir 2-4 september. Mer information kommer under våren 2005 - har ni frågor eller funderingar kan ni maila till billingeslaget@telia.com . skriven av - Kansliet kontaktperson - Karlskoga Bats


  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2004-11-07

Senast uppdaterad: 2008-11-26

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se