Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Tredje året med Stadium Sports Camp

För tredje året i rad kommer baseboll och softboll vara "prova-på" idrotter vid Stadium Sports Camp i Norrköping. Årets Camp, den elfte i ordningen, är öppen för ungdomar födda 1991-94 under fyra veckor i sommar.


Att vi får chansen att visa upp våra idrotter för uppemot 4.500 idrottsintresserade ungdomar är ett tillfälle som är mycket viktigt för framtiden. KFUM Norrköping kommer att ha huvudansvaret för bemanning av instruktörer under campens veckor men om det finns andra som är intresserade av att hjälpa till vid Sports Camp finns det möjligheter till detta. Vi kommer att informera om vilka möjligheter det finns i ett instruktörsskap under Stadium Sports Camp strax efter nyår. Stadium Sports Camp är öppen under följande perioder; 17-23 juni, 26 juni-2 juli, 3-9 juli, och 10-16 juli. Vi hoppas kunna ha MLBI Envoy coacher på plats även under detta år för att sprida information om våra idrotter. Läs mer om Stadium Sport Camp på campens hemsida . skriven av - Kristian Pälviä kontaktperson - Caroline Kjellgren
Länk till annan webbplats.


  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2004-12-14

Senast uppdaterad: 2008-11-26

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se