Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

MLBI Envoy Coaches 2005

Varje år skickar Major League Baseball International tränare, s.k. Envoy Coacher (EC), runt om i världen för att sprida kunskap om baseboll. Sverige har under de senaste åren fördjupat samarbetet och tilldelades under 2004 rekordresurser från MLBI, då tre Envoy Coacher fanns på plats under sommaren. Det börjar nu bli dags för föreningarna att söka om Envoy Coacher till sommaren 2005!


Fjolårets Envoys var Frank Pericolosi, Jim Skelton och Glenn Godwin. Till sommaren 2005 hoppas vi att vi kan få hjälp från två tränare under sommaren. Det är varje enskild klubb som söker till SBSF för att tilldelas en tränare. Innan ni söker, läs igenom reglerna nedan och tänk igenom en plan och fäst den sedan på papper. Vi kommer bara att bistå seriösa planeringar/projekt! Följande regler gäller: Krav SBSF 1. Sökande klubb skall vara skuldfri, speciellt gentemot SBSF. 2. Sökande klubb skall bedriva ungdomsverksamhet. 3. Sökande klubb skall under Envoy Coachens (EC) vistelse bedriva Baseboll/Softboll-skola. 4. Sökande klubb skall bedriva verksamhet öppen för både pojkar och flickor. Krav MLBI 1. Transporter inom landet ansvarar varje enskild förening för. Planeringen sker så att vi försöker få en rättvis fördelning över kostnaderna mellan föreningarna då en tränare reser mellan två städer. Ansvaret vilar dock på de enskilda föreningarna att tränaren når sin nästa destination. 2. Varje enskild förening sörjer också för att EC får mat och husrum under vistelsen. Tre mål mat/dag samt ett eget rum. Förslagsvis inneboende i en familj. 3. Under vistelsen skall EC tilldelas två dagar ledigt/vecka, dessa dagar skall inte vara resdagar! Varje enskild arbetsdag skall ej överskrida åtta timmars arbetsdag. ANSÖKNINGSBLANKETT (OUTLINE SCHEDULE) Vi har tagit fram en Ansökningsblankett, Outline Schedule, på vilken ni skall fylla i er preliminära planering, ange även önskad period, namn adress telefon på ansvarig i föreningen samt baseboll/softbollskolans uppbyggnad/planering. Klicka här för att ladda ner Outline Schedule i pdf-format . FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR? Har ni frågor eller funderingar kring MLBI Envoy Coaches programmet 2005, kontakta Tony Klarberg som är MLBI-koordinator. kontaktperson - Tony KlarbergLänk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2005-02-18

Senast uppdaterad: 2008-11-26

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se