Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Rättvik drar sig ur Elitserien

Med endast några dagar kvar till seriestart drar sig Rättvik ur Elitseriebasebollen. Detta besked lämnade Rättviks styrelse i ett pressmeddelande på tisdagskvällen. Anledningen är en akut spelarbrist då åtta spelare från fjolårets spelartrupp slutat i klubben av olika anledningar.


Rättvik beskriver beslutet i ett pressmeddelande: - Ett beslut som naturligtvis är tungt att ta och besvikelsen är stor inom föreningen. För första gången på de senaste 30 säsongerna står Rättvik utan seniorlag i baseboll. - Vi har drabbats av manfall i ett mycket sent skede i A-laget, totalt från fjolårets spelartrupp är det åtta spelare som har försvunnit av olika anledningar. Med anledning av detta kommer spelprogrammet för Elitserien att revideras. Med största sannolikhet kommer man helt enkelt att stryka Rättviks matcher ur spelprogrammet, detta medför att Elitserien kommer att slutspelas med sju lag och varje lag spelar 18 matcher. kontaktperson - Ulf Steinvall, BasebollutskottetLänk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2005-05-04

Senast uppdaterad: 2008-11-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se