Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Elitseriepremiär - även live på internet

I helgen är det premiär för Elitseriebasebollen. Statistiken för Elitserien kan ni som vanligt följa på Heatstat, som finns länkat i menyn till vänster. Men i år kan ni även följa vissa matcher live på webben med livescore!


I SBSFs Verksamhetsplan finns beskrivet att samtliga matcher i Elitserien skall föras med livescore år 2007 - men redan nu kan vi genomföra premiären för detta i samband med matchen Sundbyberg-Tranås. För att nå livescoren, gå in på Heatstats webbsida , välj sedan Elitserien Baseboll och därefter Grundserie under Elitserien Baseboll 2005, Results. I matchöversikten finns det sedan en länk som heter PbP - klicka där så kommer sidan automatiskt upp. Den kommer sedan att uppdateras automatiskt var 10:e sekund med aktuella händelser från matchen. Statistiksidorna kommer även i år att innefatta JuniorElitserien baseboll samt Softbollserien.   skriven av - Kristian Pälviä


Länk till annan webbplats.
  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2005-05-07

Senast uppdaterad: 2008-11-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se