Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Softbollpremiär i helgen

I helgen har softbollserien säsongspremiär. En serie som i år består av sju lag efter ett sent avhopp av Leksand, som meddelade att man på grund av spelarbrist inte kommer kunna ställa upp i seriespel denna säsong.


Väldigt tråkigt för softbollsverige som sedan tidigare även tappat Norrköping från seriespelet. Det betyder att Nälsta, Alby, Sundsvall, Skövde, Tranås, Karlslund och Söder, kommer att kämpa om årets SM-buckla under säsongen. Serien är i år uppdelad i två grupper, alla lag har dock chans att bli Svenska Mästare. Kommer Nälsta kunna försvara SM-titeln även detta år? Ja, det är något som återstår att se. Spelprogram och resultat för Softbollserien finns naturligtvis här på webben ! skriven av - Caroline Kjellgren, SerieadministratörLänk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2005-05-10

Senast uppdaterad: 2008-11-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se