Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Två homeruns i samma inning av Husband

Fjolårets homerunmästare Daniel Husband, i år spelande för Skövde, fortsätter att slå homeruns på löpande band i Elitserien.


I lördagens matcher mot Oskarshamn blev det tre stycken homeruns på två matcher - varav två i samma inning! Det var i lördagens två matcher mot Oskarshamn (18-8 och 21-2 till Skövde) som Daniel Husband slog tre homeruns. I den första matchens andra inning tog Skövde 10 poäng efter att ha skickat upp 13 slagmän till plattan mot Oskarshamns pitchers Nathan Draper och Oskar Nord. Med en bränd slog Daniel Husband en tvåpoängshomerun, och följde upp detta med en trepoängshomerun i samma inning, då med två brända. Två homeruns och fem rbi i samma inning - det var länge sedan det hände i Elitserien...? Husband slutade matchen 3 för 3 med fyra runs och sex rbi. För säsongen har Daniel Husband just nu ett snitt på .409 med sex homeruns och 23 rbi. Husband&Co har blivit ett riktigt klipp för Skövde Saints, som ju precis innan säsongen fick tre oväntade nytillskott till laget då Rättvik lade ner sitt seniorlag. Daniel Husband och David Leander har presterat mycket starka insatser såväl offensivt och defensivt, medan Gary Johnson har imponerat med stabilt, bra spel på outfield. Skövde Saints tog i och med de två segrarna mot Oskarshamn kommandot om en plats i årets SM-slutspel. Oskarshamn är piskade att vinna minst fyra av sina sju avslutande matcher - och sex av dessa är mot Leksand och Sundbyberg. skriven av - Kristian Pälviä


  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2005-07-25

Senast uppdaterad: 2008-11-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se